Yükleniyor...

GLUCAMYL S 661 GLİKOZ ŞURUBU

  • Tanım
  • Uygulama Alanları
  • Fiziksel ve kimyasal özellikler
  • Mikrobiyolojik özellikler
  • Ambalaj Şekli
  • Depolama Şekli

Nişastanın hidrolizi sonucu, besin değeri olan doğal şekerlerin saflaştırılıp yoğunlaştırılmasıyla oluşan, berrak, renksiz, yüksek viskoziteli tatlılığı düşük yenilebilir standart sıvı flikoz şurubudur.

Dondurma ve sorbelerde, laktoz ve buz kristallenmesini önler. Toffe, karamel, sakız, jöleli şeker, fondan ve nugatlarda esmerleşmenin arttırılması, şeker kristalleşmesinin önlenmesi, gerekli yapının oluşturulması için kullanılır. Unlu mamullerdeki reçel benzeri dolgularda uygun yapıların oluşturulmasına yardımcı olur.

min.
max.
Kuru Madde(%)
80,5
81,5
Brix
82,9
83,9
Dekstroz eşdeğer
39
43
SO2(ppm)
20
pH
4,0
6,0
Renk (ICUMSA)
25
Şeker Sprktrumu
DP1 (% kmü)
14
20
DP2 (% kmü)
12
17
min.
max.
Toplam mezofilik bakteri (Koloni/10gr)
1000
Küf (Koloni/10gr)
100
Maya (Koloni/10gr)
100
E. Coli (Koloni/10gr)
Bulunmamalı
Koliform (Koloni/10gr)
Bulunmamalı

Dökme, 300 kg varil ve net 25 kg lık ambalajlarda bulunur.

Dökme ürünü 45-50 0C de ısıtılmalı, paslanmaz çelik tanklarda, varil ve 25 kg lık ambalajlarda ise oda sıcaklığında ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir.