Nişastanın hidrolizi sonucu, besin değeri olan doğal şekerlerin saflaştırılıp yoğunlaştırılmasıyla oluşan, berrak, renksiz, yüksek viskoziteli tatlılığı düşük yenilebilir standart sıvı flikoz şurubudur.
Dondurma ve sorbelerde, laktoz ve buz kristallenmesini
önler. Toffe, karamel, sakız, jöleli şeker, fondan ve nugatlarda esmerleşmenin arttırılması, şeker kristalleşmesinin önlenmesi, gerekli yapının
oluşturulması için kullanılır. Unlu mamullerdeki reçel benzeri dolgularda uygun yapıların oluşturulmasına yardımcı olur.
Toplam mezofilik bakteri (Koloni/10gr)
1000
E. Coli (Koloni/10gr)
Bulunmamalı
Koliform (Koloni/10gr)
Bulunmamalı
Dökme, 300 kg varil ve net 25 kg lık ambalajlarda bulunur.
Dökme ürünü 45-50 0C de ısıtılmalı, paslanmaz çelik tanklarda, varil ve 25 kg lık ambalajlarda ise oda sıcaklığında ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir.