gıda ve içeceklere yapı ve doku, ayrıca tat ve enerji kazandırmaktadır. Şekerin kristalleşmesini durdurduğu için, glikoz şurubu pek çok gıdanın üretiminde vazgeçilmez bir bileşendir. Aynı zamanda, donma çözülme sürecinde ürüne kararlılık kazandırmaktadır. Bu özellikleri, şekerleme, dondurma, meyve preparatı, hamur işleri, ketçap ve sos üretiminde glikoz şurubunu mükemmel bir bileşen haline getirmektedir.
Glikoz-fruktoz şurupları adıyla da bilinen izoglikoz üretimimiz, sahip olduğu şeker profili sayesinde kullanılarak, çok çeşitli gıda ve içecek bileşenleri için ihtiyaç duyan tadı temin edebilir. Yüksek tatlılık düzeyi ve düşük glisemik indeksi, fruktozu düşük şeker içerikli tarifler için de çok
uygun bir ürüne dönüşmektedir.
Saf fruktoz, doğal şekerler arasında bilinen en tatlısıdır. Besin değeri taşıyan, yüksek yoğunluklu bir tatlandırıcı şeklinde kullanılarak, çok çeşitli gıda ve içecek bileşenleri için ihtiyaç duyan tadı temin edebilir. Yüksek tatlılık düzeyi ve düşük glisemik indeksi, fruktozu düşük şeker içerikli tarifler için de çok uygun bir ürüne dönüştürmektedir.
Dekstroz Monohidratstabil yapıda, kokusuz, beyaz kristal toz halinde bir şekerdir. Bu ürünümüz, ilaç ve gıda endüstrilerinde ve aynı zamanda donma noktası fonksiyonel desteği nedeniyle dondurma hazırlamak için kullanılır. Müşterilerimiz için ince toz, granül ve benzeri formlarda müşterilerimize fayda sağlamaktadır.