Yükleniyor...

Pastacılık Yağları

  • ALFA GENEL
  • ALFA BÖREK
  • ALFA KATKAT
  • ALFA KREMA & ZER KREMA
  • ALFA N & ZER N
  • ALFA S & ZER S

UYGULAMA ALANLARI :

Tatlı, tuzlu kurabiyeler, mayalı hamurlarda, kek çeşitlerinde kullanılmaktadır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :

10 kg lık kolilerdedir.

SAKLAMA SÜRESİ:

6 ay dır.

UYGULAMA ALANLARI :

Kruvasan, volovan, kol böreği, gibi soğuk tüketilen börek çeşitlerinde kullanılmaktadır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :

10 kg lık kolilerdedir.

SAKLAMA SÜRESİ:

6 ay dır.

UYGULAMA ALANLARI :

Sıcak tüketilen börek çeşitleri, milföy ile hazırlanan tüm ürünlerde, kuru poğaça ve boyoz çeşitlerinde kullanılmaktadır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :

10 kg lık kolilerdedir.

SAKLAMA SÜRESİ:

6 ay dır.

UYGULAMA ALANLARI :

Kremabör çikolata sosları, un kuabiyesi ve pasta çeşitlerinde kullanılmaktadır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :

10 kg lık kolilerdedir.

SAKLAMA SÜRESİ:

6 ay dır.

UYGULAMA ALANLARI :

Kek, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, un kurabiyesi, serpme, kol böreği ve mayalı ürünlerin yapımında kullanılmaktadır.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :

20 kg lık kolilerdedir.

SAKLAMA SÜRESİ:

12 ay dır.

UYGULAMA ALANLARI :

Sigara böreği, kol böreği, açma börek, poğaça ve boyoz üretiminde kullanılmaktadır. Ayrıca dondurma sosu yapımında ustaların tercihidir.

AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :

20 kg lık kolilerdedir.

SAKLAMA SÜRESİ:

12 ay dır.