UYGULAMA ALANLARI :
Tatlı, tuzlu kurabiyeler, mayalı hamurlarda, kek çeşitlerinde kullanılmaktadır.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :
10 kg lık kolilerdedir.
SAKLAMA SÜRESİ:
6 ay dır.
UYGULAMA ALANLARI :
Kruvasan, volovan, kol böreği, gibi soğuk tüketilen börek çeşitlerinde kullanılmaktadır.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :
10 kg lık kolilerdedir.
SAKLAMA SÜRESİ:
6 ay dır.
UYGULAMA ALANLARI :
Sıcak tüketilen börek çeşitleri, milföy ile hazırlanan tüm ürünlerde, kuru poğaça ve boyoz çeşitlerinde kullanılmaktadır.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :
10 kg lık kolilerdedir.
SAKLAMA SÜRESİ:
6 ay dır.
UYGULAMA ALANLARI :
Kremabör çikolata sosları, un kuabiyesi ve pasta çeşitlerinde kullanılmaktadır.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :
10 kg lık kolilerdedir.
SAKLAMA SÜRESİ:
6 ay dır.
UYGULAMA ALANLARI :
Kek, tatlı ve tuzlu kurabiyeler, un kurabiyesi, serpme, kol böreği ve mayalı ürünlerin yapımında kullanılmaktadır.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :
20 kg lık kolilerdedir.
SAKLAMA SÜRESİ:
12 ay dır.
UYGULAMA ALANLARI :
Sigara böreği, kol böreği, açma börek, poğaça ve boyoz üretiminde kullanılmaktadır. Ayrıca dondurma sosu yapımında ustaların tercihidir.
AMBALAJ ÇEŞİTLERİ :
20 kg lık kolilerdedir.
SAKLAMA SÜRESİ:
12 ay dır.