Yükleniyor...

GLUCAMYL M 560 GLİKOZ ŞURUBU

  • Tanım
  • Uygulama Alanları
  • Fiziksel ve kimyasal özellikler
  • Mikrobiyolojik özellikler
  • Ambalaj Şekli
  • Depolama Şekli

Nişastanın hidrolizi sonucu, besin değeri olan doğal şekerlerin saflaştırılıp yoğunlaştırılmasıyla oluşan, berrak, renksiz, yüksek viskoziteli orta tatlılıkta, yüksek moltoz içeren ticari ismi maltoz şurubu olan yenilebilir sıvı glikoz şurubudur.

Dondurma ve sorvelerde. laktoz buz kristalleşmesini önler, donma noktasını modifiye ederek erimenin geciktirilmesini sağlar. Sert şeker, çiğnelinebilir karamel, jöleli şeker ve toffee lerderaf ömrünün uzatılması, daha parlak ve jelleşme karakterinin arttırılması için kullanılır. Unlu mamüllerin reçelsi dolgularında tatlılığın ayarlanması ve şeffaflığın arttırılmasını sağlar.

min.
max.
Kuru Madde(%)
79,5
80,5
Brix
81,8
2,9
Dekstroz eşdeğer
41
46
SO2(ppm)
20
pH
4,0
5,5
Renk (ICUMSA)
20
Şeker Sprktrumu
Dekstroz (% kmü)
4
Maltoz (% kmü)
48
53
min.
max.
Toplam mezofilik bakteri (Koloni/10gr)
1000
Küf (Koloni/10gr)
100
Maya (Koloni/10gr)
100
E. Coli (Koloni/10gr)
Bulunmamalı
Koliform (Koloni/10gr)
Bulunmamalı

Dökme, 300 kg varil ve net 25 kg lık ambalajlarda bulunur.

Dökme ürünü 45-50 0C de ısıtılmalı, paslanmaz çelik tanklarda, varil ve 25 kg lık ambalajlarda ise oda sıcaklığında ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir.