Yükleniyor...

GLUCAMYL H 361 GLİKOZ ŞURUBU

  • Tanım
  • Uygulama Alanları
  • Fiziksel ve kimyasal özellikler
  • Mikrobiyolojik özellikler
  • Ambalaj Şekli
  • Depolama Şekli

Nişastanın hidrolizi sonucu, besin değeri olan doğal şekerlerin saflaştırılıp yoğunlaştırılmasıyla elde edilen, şeffaf, tatlı, yüksek dekstroz içeren yenilebilir sıvı glikoz şurubudur.

Çiğnenebilir karamel marşmelov, jöleli şeker ve nugatlarda tatlılığın ayarlanması, şeker kristallerinin önlenmesi ürüne işleme kolaylığının kazandırılması için kullanılır. Komposto ve şekerlendirilmiş meyvelerde tatlılığın ayarlanmasını sağlar, ürünün daha kısa sürede işlenmesine olanak tanır. Dondurmalarda tatlılığın ayarlanmasına yardıncı olur. Soslarda hacim verici özelliğinden dolayı kullanılır.

min.
max.
Kuru Madde(%)
80,5
81,5
Brix
81,5
82,5
SO2(ppm)
20
pH
4,0
5,5
Renk (ICUMSA)
25
Şeker Sprktrumu
Dekstroz (% kmü)
29
34
Fruk (% kmü)
30
38
min.
max.
Toplam mezofilik bakteri (Koloni/10gr)
1000
Küf (Koloni/10gr)
100
Maya (Koloni/10gr)
100
E. Coli (Koloni/10gr)
Bulunmamalı
Koliform (Koloni/10gr)
Bulunmamalı

Dökme, 300 kg varil ve net 25 kg lık ambalajlarda bulunur.

Dökme ürünü 45-50 0C de ısıtılmalı, paslanmaz çelik tanklarda, varil ve 25 kg lık ambalajlarda ise oda sıcaklığında ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir.