Gevrek ve lezzetli bir doku sağlarken fırın esaslı çerezler ile yağ içeriğini azaltın
MERIGEL™ 300 and MERIGEL™ 301 çerez üreticilerine tam anlayışlı lezzet ve sert ve gevrek doku sağlarken ürün yağ
içeriğini azaltmada yardımcı olmak için tasarlanmış anlık kolay etkilenir mısır nişastalarıdır. MERIGEL™ 300 and MERIGEL™ 301 üreticilere gevrekleri, tortilla cipslerini, çerezleri ve krakerleri klasik kızartma sürecinden fırınlama sürecine taşıma imkanı tanır.
Önemli Uygulamalar
- Fırınlanmış çerezler
- Katmanlı çerezler
- İştah açıcı krakerler
- Kaplanmış Fıstıklar
Çerezlerde MERIGEL™ 300 ve MERIGEL™301’in fonksiyonel faydaları
- Gevrek, çıtır ve lezzetli doku temin eder
- Çerezlerin genleşmesine yardım eder
- Unlar, baharatlar ve bitkiler gibi diğer içeriklerin süreç esnasında yağ eklemeden yapışkanlığına yardımcı olurKolay etkilenir veya çökük doğal nişastaların bileşiminde dokuyu tanımlamada yardımcı olur (sertlik, yapışkanlık ve genleşme)
- Fırınlama süreci sayesinde daha düşük yağ içerikli çerezler teslim eder
Çerez üreticileri için kullanışlı
- İşlemesi kolay
- Hamur tutuculuğunu arttırır
- Tabakalanma sırasında hamurun iyi işlenebilirliği
- Bisküvi yüzeyinde daha az kırılma ve azaltılmış hassaslık
- Dokuların geniş bir dizisi MERIGEL™ 300 veya 301 bileşimleri ve doğal kolay etkilenir nişasta (MERIZET® 300 ve MERIZET® 100) kullanılarak yaratılabilir MERIGEL™ 300 ve 301 25kg.lik paketlerde ve büyük paketlerde mevcuttur.MERIGEL™ 300 ve 301 25kg.lik paketlerde ve büyük paketlerde mevcuttur.‘Nişasta’ olarak etiketlenmişlerdir. üretiminde glikoz şurubunu mükemmel bir bileşen haline getirmektedir.