Yükleniyor...
MERIGEL™ 300 ve MERIGEL™ 301

Gevrek ve lezzetli bir doku sağlarken fırın esaslı çerezler ile yağ içeriğini azaltın

MERIGEL™ 300 and MERIGEL™ 301 çerez üreticilerine tam anlayışlı lezzet ve sert ve gevrek doku sağlarken ürün yağ içeriğini azaltmada yardımcı olmak için tasarlanmış anlık kolay etkilenir mısır nişastalarıdır. MERIGEL™ 300 and MERIGEL™ 301 üreticilere gevrekleri, tortilla cipslerini, çerezleri ve krakerleri klasik kızartma sürecinden fırınlama sürecine taşıma imkanı tanır.

Önemli Uygulamalar

  • Fırınlanmış çerezler
  • Katmanlı çerezler
  • İştah açıcı krakerler
  • Kaplanmış Fıstıklar

Çerezlerde MERIGEL™ 300 ve MERIGEL™301’in fonksiyonel faydaları

  • Gevrek, çıtır ve lezzetli doku temin eder
  • Çerezlerin genleşmesine yardım eder
  • Unlar, baharatlar ve bitkiler gibi diğer içeriklerin süreç esnasında yağ eklemeden yapışkanlığına yardımcı olurKolay etkilenir veya çökük doğal nişastaların bileşiminde dokuyu tanımlamada yardımcı olur (sertlik, yapışkanlık ve genleşme)
  • Fırınlama süreci sayesinde daha düşük yağ içerikli çerezler teslim eder

Çerez üreticileri için kullanışlı

  • İşlemesi kolay
  • Hamur tutuculuğunu arttırır
  • Tabakalanma sırasında hamurun iyi işlenebilirliği
  • Bisküvi yüzeyinde daha az kırılma ve azaltılmış hassaslık
  • Dokuların geniş bir dizisi MERIGEL™ 300 veya 301 bileşimleri ve doğal kolay etkilenir nişasta (MERIZET® 300 ve MERIZET® 100) kullanılarak yaratılabilir MERIGEL™ 300 ve 301 25kg.lik paketlerde ve büyük paketlerde mevcuttur.MERIGEL™ 300 ve 301 25kg.lik paketlerde ve büyük paketlerde mevcuttur.‘Nişasta’ olarak etiketlenmişlerdir. üretiminde glikoz şurubunu mükemmel bir bileşen haline getirmektedir.