Yükleniyor...

ISSOSSWEET 551 (F25) BAKLAVA ŞURUBU

  • Tanım
  • Uygulama Alanları
  • Fiziksel ve kimyasal özellikler
  • Mikrobiyolojik özellikler
  • Ambalaj Şekli
  • Depolama Şekli

Nişastada bulunan besleyici doğal şekerlerin safraştırılıp yoğunlaştırılması sonucu oluşan berrak, renksiz, tatlı, ticari ismi frukoz oraln, frukoz oranı ile karakterize edilen sıvı bir üründür.

Reçel, komposto ve şekerli meyvelerin üretiminde işlemi çabuklaştırır, meyve tadını kuvvetlendirir. şeker kristalleşmesini önler, raf ömrünü uzatır.Helva ve lokumda yüksek oranda şeker ikamesi sağlar, tatlılığı düzenler, şeker kristallenmesini önler, nem dengesi kurar, raf ömrünü uzatır. Domates bazlı soslarda yüksek oranda şeker ikamesi viskozite ayarlaması yapmasını sağlar.

min.
max.
Kuru Madde(%)
78,5
79,5
Brix
78,9
79,9
SO2(ppm)
20
pH
3,5
5,0
Renk (ICUMSA)
25
Şeker Sprktrumu
Dekstroz (% kmü)
17
22
Fruk (% kmü)
24,5
27,5
min.
max.
Toplam mezofilik bakteri (Koloni/10gr)
1000
Küf (Koloni/10gr)
100
Maya (Koloni/10gr)
100
E. Coli (Koloni/10gr)
Bulunmamalı
Koliform (Koloni/10gr)
Bulunmamalı

Dökme, 300 kg varil ve net 25 kg lık ambalajlarda bulunur.

Dökme ürünü 30 0C de ısıtılmalı, paslanmaz çelik tanklarda, varil ve 25 kg lık ambalajlarda ise oda sıcaklığında ve kuru yerlerde muhafaza edilmelidir.