Yükleniyor...

MERIZET 100 MISIR NİŞASTASI

  • Tanım
  • Uygulama Alanları
  • Fiziksel ve kimyasal Özellik
  • Mikrobiyolojik Özellik
  • Ambalaj Şekli
  • Depolama Şekli
  • Güvenlik

Mısırdan elde edilen, kokususz, tadı nötr, rengi beyaz ve gıdalarda kullanımı insan sağlığı açısından uygun olan, doğal mısır nişastasıdır.

Hazır çorba, puding ve sütlü tatlılar, onlu mamüller ve sosların üretiminde hacim ve kıvam arttırıcı olarak kullanılmaktadır.

max.
Nem (%)
13,5
SO2(ppm)
40
pH
5,3
Protein
0,5
Toplam mezofilik bakteri (Koloni/10gr)
1000 adet/gr max
Fekal sayısı
Bulunmamalı
Maya Sayısı
500 adet/gr max
Küf sayısı
500 adet/gr max
Salmonella
Bulunmamalı
Staphylococcus
Bulunmamalı

25 kg kraft torba.

Ambalajın açılmaması kaydıyla, serin ve kuru bir yerde ve yabancı kokulardan uzak olarak depolanması halinde raf ömrü 2 yıl dır.

Kapalı ortamda artan yoğunlktaki toz yanıcı ve patlayıcadır.